FarmaMedia

Politica de confidențialitate

SC FarmaMedia MB SRL respectă confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților sau utilizatorilor site-ului către terți (persoane fizice sau juridice), să nu le comercializeze, să nu le ofere gratuit, să nu se angajeze în schimburi de date cu terți sau alți utilizatori ai site-ului farmamedia.ro.

Datele personale ale clienților și utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului în care au fost introduse, pentru informări comerciale cu privire la serviciile farmamedia.ro și în scopuri statistice necesare farmamedia.ro.

Notă de informare privind protecția datelor personale:

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC FarmaMedia MB SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clienții sau utilizatorii le furnizează.

Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate.