FarmaMedia

Livrare şi retur

LIVRARE

Modalităţile de livrare, pe care vi le oferim, sunt:

POȘTA ROMÂNĂ

Serviciul de coletărie, pentru orice localitate din România, durata transportului fiind de 2-5 zile lucrătoare din momentul expedierii. 
Cost: 10,00 RON 

CURIERAT

Livrare la domiciliu prin curier (transportul durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii).
Livrarea pachetului se va face la adresa de destinaţie pentru care s-a făcut comanda. Veţi fi contactat de curier pentru a vi se înmâna coletul.
Cost: 15,00 RON POLITICA DE RETUR

Dorinţa noastră este să fiţi pe deplin mulţumiţi atunci când cumpăraţi produse de pe farmamedia.ro

SC FarmaMedia MB SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare  de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Farmamedia.ro are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, farmamedia.ro îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Str. Koteles Samuel Nr. 8., Târgu Mureș, Cod 540057 pentru retururile efectuate cu Poşta Română sau prin curier rapid.

Contactați-ne