FarmaMedia

Ghid de diagnostic şi tratament în BPOC

Dr. Michael Jakob
În timp ce incidența bolilor cardiovasculare a cunoscut o oarecare stagnare, BPOC a cunoscut o creștere rapidă a incidenței bolii. Ca și boală pulmonară cronică evitabilă, dar în cele din urmă incurabilă, de-a lungul anilor a existat o incertitudine diagnostică și un nihilism terapeutic cu privire la BPOC.
Acest lucru s-a schimbat considerabil în ultimii ani – în favoarea pacienților afectați. În așa-numitele ghiduri GOLD (Global Initiative of Chronic Obstructive Lung Disease) și în cele naționale (germane), au fost publicate principii referitoare la definiție, diagnostic, tratament, recuperare etc., rezumate în cartea noastră de buzunar. În anul 2013 pneumologia germană permite pentru prima dată, o abatere a recomandărilor sale de la ultimele noile ghiduri GOLD. Noi oferim în cartea noastră de buzunar Ghid de diagnostic şi tratament în BPOC posibilitatea de a compara recomandările germane actuale cu cele ale ghidului GOLD referitor la stadializarea și terapie.
În binecunoscutul format de buzunar am pus accentul pe lângă algoritmi și tabele conform ghidurilor, ca întotdeauna, pe o listă detaliată cu medicația.
140 95x125 mm Anul de apariţie: 2016

Disponibilitate: În stoc

29,50 RON

Scrieţi propria recenzie

Răsfoiește

View FileCuprins - Ghid de diagnostic şi tratament în BPOC    mărime: (559.89 KB)

Ghid de diagnostic şi tratament în BPOC

View FilePagini - Ghid de diagnostic şi tratament în BPOC    mărime: (730.27 KB)

Ghid de diagnostic şi tratament în BPOC